Karácsony Blog

4 ok, amiért érdemes barista tanfolyamot ajándékba adnod

Barista tanfolyam ajándékba

Érdemes egy jó tanfolyamot elvégezni, ahol a szakma igazi fortélyait lehet megtanulni! A budapesti barista tanfolyam ára most igen kedvező! Különleges karácsonyi ajándék lehet bárkinek, aki ha elvégzi, egy menő, piacképes szakmát szerez! Jó dolog profin felszerelt kávéházban tanulni tanterem helyett, ahol az ember napról-napra egy újabb gasztro élményt szerez.

Nemzetközi szintű környezetben tanulni csuda jó dolog!

Fontos, hogy a kávé ne csak finom legyen, hanem szép is! Ehhez tudáson kívül esztétikai érzékre is szükség van. Nemzetközi szintű környezetben tanulni csuda jó dolog, ahol a professzionális kávégép mellett, az alternatív kávékészítés eszközei is megtalálhatók. Az élet egy szakasza majd kávéházban játszódik, ahol az oktatók profi baristák, és, hogy mire van szükség, azt ők pontosan tudják.

Ezért válaszd a barista tanfolyamot!

  • Mert érdeklődő természetű vagy, és kíváncsisággal töltenek el a legújabb trendek és technikák.
  • A profin felszerelt kávézók hangulata magával ragadó.
  • Megismerheted a kávézás régimódi történeteit, és a kávékészítés igazi fortélyait.
  • A barista képzés már nem újkeletű, de elég menő, és a tanfolyam végeztével piacképes szakmád lehet itthon és külföldön egyaránt.

A képzésre jelentkezők különleges történeteken keresztül ismerhetik meg a kávé útját, a tárolás, a pörkölés, a darálás és a tömörítés folyamatát. Egy barista a kávéház ikonikus eleme, jól kommunikál a vendégekkel, miközben varázslatos környezetben kávé remekművek készülnek.

Különös hangulat, mely magával ragad…

Minden helynek megvan a maga hangulata, ami vonzó lehet sokak számára. Egy különleges hely, félhomály, halk zene, finom illatok, képek a falon, kényelmes fotelok, bárszékek, érdekes emberek, kerek asztalok… A kávéházban az idő nem csak múlik, hanem a jó kiszolgálásnak és a kellemes hangulatnak köszönhetően az ember egy új gasztronómiai élménnyel gazdagodik.

Összefoglalva elmondható, hogy a barista szakma akár egy életre szól. A kávéházi hangulat magával ragadó, ahol a szakma gyakorlati része elsajátítható. Emberekkel beszélgetni, megtudni, hogy a személyiségükhöz milyen kávé illik, elsajátítani a díszítés fortélyait, ez mind a barista feladata, aki nem más, mint a kávéház mesterszakácsa.

A szakmához szükséges a jó megjelenés, kifinomult ízérzékelés, remek kommunikációs készség, empátia a vendégek irányába, és az intuíciós képesség is jól jöhet nála. Dolgozhat nagyvárosban vagy vidéken, tengerparton vagy hegyen, de akár egy hajón, hónapokat töltve a vízen. Kávéházra mindig szükség lesz, így volt ez már a 18. században is. A kultúra részét képezi, és sokan vannak, akik e helyet szívesen látogatják, mert szeretik. Ha kedvet kaptál, légy Te is barista! Az induló képzéssel lepd meg magad, vagy kérd ajándékba, hogy rövid időn belül egy piacképes szakmával gazdagodhass!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük