Karácsony Blog

5+1 hasznos elektronikai kiegészítő karácsonyi ajándékba

5+1 hasznos elektronikai kiegészítő karácsonyi ajándékba

Biztosan Neked is van olyan ismerősöd, akinek a legnagyobb örömet elektronikai termékekkel vagy kiegészítőkkel szerezhetsz karácsonykor. Lássunk 5+1 ötletet, mely ilyenkor kapóra jöhet!

1.      Bluetooth hangszóró

A zenét szinte mindenki imádja, így nem csoda, hogy számos tipp hozzá kapcsolódik. A bluetooth hangszórókból vásárolhatunk mini vagy nagyméretű darabokat. A kisebbek közül némelyek övre vagy táskára is rögzíthetők, így stílusos divatkiegészítőnek is számítanak. Biztosan Te is találsz majd rokonod vagy jóbarátod személyiségéhez illőt.

2.      Vezeték nélküli fülhallgató ajándékba

Sportolni, kirándulni szeret legjobban a meglepetés leendő gazdája? Nagyszerű, hiszen így örülni fog egy minőségi vezeték nélküli fülhallgatónak! Jó hír, hogy rengeteg árnyalat és dizájn közül választhatod ki a megfelelőt.

3.      Vezeték nélküli töltő karácsonyra

Egy ilyen ajándék kapóra jön, mikor nincs szabad konnektor, s hirtelen telefontöltésre van szükség. Választhatsz olyan modellt, mely a legtöbb márkával kompatibilis, így a család többi tagja is használhatja.

Szeretted már rendelkezik ilyen eszközzel, viszont tudod, hogy elromlott a laptop töltője? Ez esetben jó megoldás lehet egy minőségi laptop töltő karácsonyra.

4.      Autós mobil tartó a karácsonyfa alá

Észrevetted, hogy folyamatos problémát okoz családtagodnak a mobil elhelyezése az autóban? Válassz egy praktikus mobil tartót számára! Az egyszerűektől a töltési funkcióval ellátottig különféle modelleket vásárolhatsz.

5.      Autós menetrögzítő kamera ajándékba

Különösen a férfiakat érdekli az utazás és a közlekedési helyzetek rögzítése. Ha észrevetted, hogy rengeteg ilyen témájú videót néz, talán örülne egy saját menetrögzítő kamerának. Az alábbi funkciókkal rendelkező termékek a legjobbak:

  • nagy képernyőfelbontás
  • színes monitor
  • éjjellátó támogatás
  • nagy látószög
  • SD kártya támogatás

Még hasznosabb, ha tolatókamera is jár hozzá.

+1 Hordozható retro lemezjátszó

Sokat szeretnek belemerülni a nosztalgiába, régi típusú lemezgyűjteményüket hallgatva. Ez teljesen más, még pihentetőbb élményt ad a mai zenehallgatási szokásokhoz képest. Ha a régi lemezjátszó már akadozik, kiváló meglepetés egy hordozható retro lemezjátszó. Egy ilyen készülék többféle lemez lejátszására alkalmas, sőt, akár digitalizálhatja is a hanganyagokat. A régi hanglemezek rajongói – legyenek idősek vagy fiatalok – biztosan imádni fogják!

Bluetooth hangszóró ajándékba

Összegezve:

A karácsonyi ajándékvásárlás gyakran kihívás, de szerencsére rengeteg féle elektronikai kiegészítő közül is választhatunk. Elég ismernünk szerettünk személyiségét, életkorát és érdeklődését, s máris választhatunk a fenti 5+1 ötletből.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük