Karácsony Blog

5+1 karácsonyi romantikus könyv

Karácsonyi romantikus könyvek

A karácsony varázsa miatt szívesebben olvasunk varázslatos szerelmi történeteket. Nem véletlen jelent meg számtalan karácsonyi romantikus könyv, a műfaj népszerű szerzőitől. 5+1 karácsonyi romantikus könyv, amit nem érdemes kihagyni!

1. Emily Stone: Mindig december

Josie számára a karácsony egy fájdalmas időszak, mert ekkor veszítette el a szüleit.  Az idei karácsony még rosszabbul indul elveszíti munkáját, ott hagyja barátja, és meg egy járókelőt is elüt biciklivel. A szerencsétlen baleset viszont valami izgalmas dolog kezdete, ugyanis egy jóképű férfit „vett le” a lábáról. A  boldogság viszont nem tart sokáig, amilyen gyorsan „berobbant” Max Josie életébe, olyan hamar el is tűnik. A sors mégis összehozza őket 1 évvel később, vajon mit tartogat számukra? Hogy megtudjuk a választ érdemes elolvasni Emily Stone regényét.

2. Leisa Rayven: Szívtiprók ​karácsonya

Leisa Rayven regénye a Starcrossed-sorozat 4. része, a sorozat ezen tagja természetesen a karácsonyi romantikus könyvek közé tartozik. 3 részből áll, mindegyik egy karácsonyi történet.

  • A ​KARÁCSONY SZELLEME: ETHAN & CASSIE
  • AJÁNDÉK ÉS VIRGÁCS: LIAM & ELISSA
  • BOLDOG ÉS SZEXI ÚJ ÉVET: JOSH & ANGEL

Ha szereted a könyvsorozatokat, akkor érdemes az elejétől elolvasni, de külön-külön is élvezetes.

3. Debbie Macomber – Susan Wiggs: Mennyből ​az angyal / Ezüstcsengettyűk

Mennyből ​az angyal

Két népszerű romantikus szerző Debbie Macomber és Susan Wiggs, két karácsonyi romantikus története. A Mennyből az angyal főszereplője egy jelentéktelen könyvtáros lány, aki arra készül, hogy csodálatos pásztorjátékot rendezzen Avalonba. Kéretlen segítője Eddie, aki közmunkáját tölti. A két fiatal nem is különbözhetne jobban egymástól, de a karácsony szelleme tartogat meglepetéseket.

Ezüstcsengettyűk

A 13 éves Mackenzie a fejébe veszi, hogy az apukájának feleséget keres. A férfi viszont úgy érzi nem hiányzik az életéből egy nő. Amikor új hátba költöznek. A kedves, jólelkű Carrie viszont megingatja elhatározásában.

4. Mandy Baggot: Egy ​karácsonyi csók

Mindenki ​szereti a karácsonyt, csak úgy mint Isla Winters is. A fiatal lány Notting Hillben London izgalmas városrészben él tolószékbe kényszerült húgával. A város ünnepi díszbe öltözött,  de Isla nem tud a karácsonyra hangolódni, mert ezernyi teher nyomja a vállát. Neki kell megrendezni a cége karácsonyi partiját, de megérkezik a vállalat feje, aki mindent a feje tetejére állít. A jóképű, frissen elvált férfi két kislányával érkezik, Islát pedig befogja új projektjébe, amely mindkettőjük életét megváltoztatja. Mandy Baggot könyve, egy könnyed, szórakoztató romantikus regény.

karácsonyi romantikus könyvek

karácsonyi romantikus könyvek

5. Karácsony a villában

Nem hiányozhat a karácsonyi romantikus könyvek listájáról a Karácsony a villában című regény, amelyben a romantikus szerzők nagyai írtak szebbnél-szebb romantikus történeteket mint Anne Jacobs, Hanna Caspian, Martina Sahler, Karin Baldvinsson. A szolgálólány, úrnő és lázadó leány: karácsonykor egy közös bennük mindannyian a szerelmet keresik karácsonykor.

+1 Catherine Anderson: A ​karácsony fényei

A listát a szintén népszerű romantikus szerző zárja, Catherine Andersont is megihlette a karácsony!

Két család él egymás szomszédságában, a lehető legrosszabb viszonyban. Így mindent megtesznek, hogy borsot törjenek egymás orra alá. Egy váratlan tragédia miatt viszont kénytelenek rendezni addigi viszonyukat. A karácsony fényében lehetőséget kapnak, hogy a remény és a szeretet erejével túljussanak a korábbi fájdalmaikon, sérelmeiken és a szebb jövőbe tekintsenek.

A fenti könyvek nemcsak a karácsonyra hangolódásban segítenek, de akár szuper karácsonyi ajándék is válhat belőlük egy olvasni szerető hozzátartozódnak, barátodnak.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük