Karácsony Blog

Debbie Macomber: Karácsonyi varázs

Karácsonyi varázs könyvborító

Debbie Macomber legújabb Karácsonyi varázs könyve nem szokványos karácsonyi történet. Elgondolkodtató és lélekemelő írás a szeretetről és a hit erejéről. Arról, hogy milyen nagy hatással bír a szeretet. Arról, hogy van-e értelme hinni és remélni a lehetetlent.

Miről szól a könyv?

Laurel és Zach házasságát már csak egy gyermek érkezése tehetné csodálatosabbá, mégsem következik be a földi csoda. Minden próbálkozásuk kudarcba fullad. Elkeseredésüket az is tetézi, hogy az örökbefogadás sem sikerül. Emberpróbáló időszak ez mindkettőjüknek. Ezek után Laurellemond a gyermekvállalásról, és minden erejét és figyelmét szenilis nagymamája felé fordítja.

A helyi szociális gondozók nem segítenek neki, ezért különösen jókor érkezik az életükbe földi angyalként Mrs. Miracle. Jelenlétével egyszeriben minden megváltozik. Állítása szerint a Gondoskodó Angyalok nevű szervezet küldte.Hathatós törődése és figyelme nyomán Laurel nagymamája, Helen mintha visszatérne az életbe, és egyre jobban visszatalál önmagához. A család mindennapjainak pedig része lesz a megmagyarázhatatlan varázslatok sora, amelyeket ajándékul kapnak, bár az elején ez fel sem tűnik nekik.

Karácsonyi varázs és a vacsora

Mintha minden megváltozna, és az élet váratlanul elkezdi küldeni az ajándékait. Mire megszólalnak a karácsonyi csengők, és elkészül a vacsora, minden titokra fény derül. Laurel és Zach életébe pedig szép lassan megérkezik a soha nem látott és tapasztalt boldogság.

Karácsonyi könyvek nagy választéka a konyvcsillag.hu oldalon.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük