Karácsony Blog

Ékszer karácsonyra

ékszer karácsonyra

Egy igazán értékálló emlékezetes ajándékot szeretnél választani? Férfiaknak hölgyeknek, fiataloknak  és időseb korosztálynak egyaránt jó választás az ékszer karácsonyra, és egyéb jeles alkalmakra is.

Gyakran kerülünk olyan helyzetbe ajándék választásnál, hogy a megajándékozottnak nehéz személyes találó ajándékot választani. Mindene megvan, szép igényes környezetben él. Remek ízléssel összeválogatott ragyogó ruhatára van.

Ilyenkor bátran nyúljunk a kiegészítők vásárlásához. Egy szép táska, óra, vagy ékszer mindig jól jön. Bár az órával vigyázzunk, nehogy a megajándékozott a korára irányuló célzásnak tekintse. Az ékszer az egyik legpraktikusabb választás lehet, mert annak általában mindenki örül. A férfiak is szeretnek ékszert viselni. Megfigyelhetjük hogy különösen az oroszlán csillagjegyű  férfi szereti a látványos nyakláncokat medálokat és gyűrűket. Kézenfekvő hogy ha ismerjük az illető csillagjegyét, akkor ezt a mintát máris választhatjuk egy medálhoz.

Ékszer karácsonyra férfiaknak

ing mandzsettával

Ing mandzsettával

Az elegáns férfi ruhatár kiegészítői közül nem hiányozhatnak a cizellált nyakkendőtűk gallértűk hajtókatűk és mandzsetta gombok. Ezeket egymáshoz illő szettben érdemes megvenni.
A lazább stílusú öltözködésnél divatosak a férfiak körében is a a földszínekkel természetes anyagokból készült karkötő és nyaklánc szettek. Bőr, fa,lávakő tigrisszem, achát, onix, azurit türkiz felhasználásával csodás darabokat találhatunk.

Nagy divat természetjáró horgászó férfiak körében fa parakord karkötő, ami praktikus hasznos beépített eszközökkel iránytűvel, tűzgyújtóval, pengével kapcsokkal van ellátva.

Ha további ötletekre vágysz, akkor nézd meg a Karácsonyi ajándékok férfiaknak cikket is!

Ékszer karácsonyra lányoknak nőknek

lány karácsonyfa előtt

Lány a karácsonyfa előtt

A hölgyeknek jó ha van legalább egy fehér gyöngysor az ékszerei között. A nemesfémek fazon és stílusválasztéka kimeríthetetlen, és általában ezek az ékszerek olyan formavilágot képviselnek ami soha nem megy ki a divatból . Az arany ékszer ragyogása az elegancia a luxus a különlegesség élményét nyújtja. Az arany ékszer erősíti az önbizalmat. A finom vonalú nyakláncok mellé egyedi formájú vagy kövekkel kirakott medálokat választhatunk. Az is jó ötlet ha már meglevő nyaklánchoz illő medált ajándékozunk magában.  Itt is készülnek szettek ahol a nyaklánc, karlánc, bokalánc, gyűrű, fülbevaló és medál harmóniában van.

Ha korábban nem az eljegyzésekor minden hölgy megkapja az első arany ékszerét. Az arany eljegyzési gyűrűk és karikagyűrűk a nemesfém ékszerek között is kiemelt szerepet játsszanak.

Érdemes nemesfémet viselni, mert az arany, fehér arany nem okoz allergiát, vízálló, pozitív élettani hatásai vannak. Ha személyessé szeretnénk varázsolni az ékszer ajándékot, lehetőségünk van vésetet rendelni. A vésetben megörökíthetjük az emlékezetes időpontot, nevet, alkalmat. A nemesfém ékszer időtálló. Korlátlan ideig megőrzi szépségét. Ezzel kifejezhetjük hogy a megajándékozott személy mennyire értékes és fontos számunkra, mennyire nagyra becsüljük szeretjük őt.

Ne feledkezzünk meg a bizsukról egyedi formatervezésű divatékszerekről sem. Az ár itt is széles skálán mozog. Az ékszeralapanyagok között megtalálható a porcelán, szintetikus  gyöngyök műgyanta, üveg, fa, acél, szalagok damilok. Egy zsinóros karkötőbe egyedi feliratot kérhetünk, betűgyöngyök befűzésével. Választhatunk anya lánya karkötő szettet, vagy apa fia nyaklánc szettet. A férfibizsuk között népszerűek az acélból készült gyűrűk.

Az ásványnyakláncok és karkötők külön kasztot képviselnek az ékszerek körében. Minden ásványt hozzákapcsolhatunk egy csillagjegyhez. Ezen túl az ásványékszereket sokan gyógyító nyugtató, kiegyensúlyozó hatásuk miatt is szívesen viselik.

Az itt felsorolt ötletek alapján elindulva te is könnyen meg fogod találni szeretteidnek a megfelelő ékszert karácsonyra.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük