Karácsony Blog

Karácsonyi ajándék férfiaknak

karácsonyi ajándék férfiaknak

Ha szépen élünk akkor a játékszenvedélyünk soha nem múlik el. Na nem azt mondom, hogy kisfiúnak kisautót és focilabdát, nagy fiúnak gépjárművet és stadiont kell ajándékozni, pedig biztosan örülnének neki.
Most épp az a feladat, hogy eldöntsük: Mi lesz idén a legalkalmasabb karácsonyi ajándék férfiaknak?

Mindig bejön a férfiaknak, a hobbihoz kötődő karácsonyi ajándék

Ismered a férfiú hobbiját? Akkor kedvező helyzetben vagy, mert a hobbihoz kapcsolódó ajándék mindig jól jön. Pecásoknak, motorosoknak, vadászoknak, lóimádóknak, biciklistáknak, fotósoknak, kertészeknek, gyűjtőknek, kütyükedvelőknek és még sorolhatnám, a tematikus ajándék akkor is bejön ha már van belőle kettő.

Nekem mindig jól jön egy plusz memóriakártya, és bármikor megmondom, hogy milyen objektívet akarok legközelebb a fényképezőgépemhez. Jó ajándék lehet egy focirajongónak, ha futball bérletet veszel a következő szezonra. Egy élményautózás, vagy tesztvezetés fotózással, boldoggá teheti azt a játékos kedvű férfiút aki, a lóerők szerelmese.

Munkahelyi karácsonyi ajándék, mikulás

Felnőttek esetében, karácsony előtt nagy divat a munkahelyi mikulásajándék is. Na itt aztán még nehezebb a dolgod, ha illendő, mégis ötletes ajándékot keresel. A munkahelyen néhány ezer forintos egyedi nyomtatású pólók, kézműves csokik, névre szóló tollak bögrék, íróasztalra való hasznos tárgyak, bestseller könyvek, saját készítésű gasztroajándékok arathatnak sikert.

Karácsonyi ajándék apának, nagyapának?

Sokan átéltük már, hogy mindenkinek vettünk ajándékot karácsonyra, csak az apáé nagyapáé hiányzik. Nehéz belőlük kihúzni hogy mire vágynak. Ha kifogytál az ötletből akkor kerülnek elő az illatszer csomagok, ing-nyakkendő, vagy zokni és háziköntös. Klasszikus az üveg alkohol.

Amennyiben alkohol tartalmú italt ajándékozol, akkor törekedj arra, hogy exkluzív, minőségi legyen. Kedves, vicces díszüveges borokat lehet találni, melyeken versek, feliratok vannak, és az üveg egyedi formája kézműves munkával készült. Szó szerint dísze lehet egy lakásnak. Ha a megajándékozott férfi gyűjti a díszüvegeket, különleges italokat, biztosan örülni fog!

A férfiak köztudottan imádnak jól öltözni, de utálnak elmenni ruhákat próbálni, vásárolni. Ezért ha közvetlen családtagról van szó, könnyen meg tudod állapítani a megfelelő méretet, és meglepheted Őt egy jópofa valóban divatos ruhadarabbal. A korábban említett hobbihoz kapcsolódó ruhák például kedvező fogadtatásra találhatnak.

A közös élményajándék is édes dolog. Közös színházbérlet, wellness hétvége, vagy egy mobil mentes túrázós hétvége. Engedd szabadon a fantáziád!

Nem kell nagyon rágörcsölni arra a karácsonyi ajándékra férfiak esetében sem.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük