Karácsony Blog

Karácsonyi ajándékok nőknek

karácsonyi ajándékok nőknek

Milyen legyen az igazi testre szabott karácsonyi ajándék nőknek? Ajándékötletek, tippek anyák, nagymamák, nők részére.

Örökzöld karácsonyi ajándékok nőknek

Természetesen örökzöld karácsonyi ajándék nőknek az ékszer. Ékszerekből nagyon széles árkategóriában tudunk válogatni. Nemesfémek közül az arany, a fehér arany és az ezüst a legdivatosabb manapság: egy arany vagy fehér arany nyaklánc biztosan nem lehet rossz választás. (Persze előbb mindenképp tudjuk meg, hogy az illető hölgy ízlésének melyik felel meg jobban.)

Nemesfémeken kívül a drágakövek, gyöngyök, horoszkóphoz illeszkedő ásványékszerek, kristályok ezer színben várják, hogy odaajándékozd őket.

Minőségi táska, öv, kézműves által készített egyedi kendő, sál. Dizájner tárgyak a hölgy otthonába. Festmények, zsűrizett művészeti alkotások, kerámiák, porcelánok, egyedi darabok, antik tárgyak. Alaposan ismernünk kell az ízlését, ha ilyesmit szeretnénk ajándékozni. Minőségi parfüm.

Izgalmas karácsonyi ajándék az olvasást kedvelő nőknek egy bestseller könyv, ami épp most jelenik meg a hölgy kedvenc írójának tollából. Ha még dedikált példányt is tudunk szerezni, az külön bónusz!

A karácsonyi élményajándékok wellness, egyre népszerűbbek a családok körében. Egy családi wellness ilyenkor lehetővé teszi, hogy a család minden tagja együtt pihenjen. Így az anyának nem kell az összes szabadidejét a konyhában robotolva eltölteni.

Mit NE ajándékozz karácsonyra egy nőnek?

  • Konyhafelszerelést háztartási gépet (kivéve ha konkrétan pontosan megnevezte, hogy arra vágyik)
  • Fogyókúrás könyv DVD. (sértésnek veheti)
  • Szakácskönyvet (nagyon sablonos)
  • Üres fényképalbumot (kivéve ha pontosan tudod hogy hiányzik neki és a fotóit már nem tudja mibe rendezni. Ha fotóalbumot adsz a nagymamának, legyen tele ragyogó fotókkal, közös emlékekkel.)
  • Olcsó kozmetikai csomagot (amit ő is naponta megvesz az nem meglepetés)

A fenti tippek mellé kívánkozik, hogy a legnagyobb érték karácsonykor is a meghitten együtt töltött idő. Legnagyobb ajándék, ha szeretettel fordulsz a család felé és minőségi időt töltesz velük.

Ha gyermek számára keresel ajándékot, nézz rá a Karácsonyi ajándék gyerekeknekcikkre is.

Remélem a tippek alapján beindul a fantáziád és megtalálod a legjobb karácsonyi ajándékot nőknek, anyukáknak, nagymamáknak.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük