Karácsony Blog

Karácsonyi SMS üzenetek

Karácsonyi SMS üzenetek

Az internet és főleg a közösségi média elterjedésével nemhogy a karácsonyi képeslap küldés, de még a karácsonyi SMS üzenetek is kihalófélben vannak. De azért ne temessük még őket.

Ha még időben észbe kapsz, küldj karácsonyi képeslapot szeretteidnek. Ha már csilingel a fejed felett a karácsonyi csengő, és nincs időd a képeslapra, akkor jöhetnek a karácsonyi SMS üzenetek, egy fokkal személyesebb, mintha a közösségi médián keresztül üzennél.

Válogass kedvedre a karácsonyi SMS üzenetek közül

Itt volt egy angyalka, s azt súgta nekem, gondolj ma azokra, kik kedvesek neked! Eszembe jutottál te és a családod, s ezúton kívánok sok boldog karácsonyt!

Évente egyszer, egy csodás téli éjjel, bűvös, titkos, álmok suhannak a szélben! Mindenki házába boldogság költözik. Szívünk örömmel megtelik! Boldog karácsonyt!

A hó alatt alszanak a házak, az egész világ csupa varázslat. S mint valami tündérálom, jön el hozzánk szent karácsony. Békés ünnepeket kívánok!

Szép karácsony alkalmából nem kívánok egyebet, csendes léptetek kísérje a szeretet. Szívetekbe béke, lelketekbe nyugalom, legyetek boldogok ezen a szép karácsonyon!

Ahogy a hópihe száll kitartott kezedre, úgy szálljon füledbe angyalok éneke. Töltse be szívedet sok-sok szeretet, így kívánok boldog karácsonyt Neked.

Csillagszóró szórja fényét, kíván melegséget, békét! Angyalka száll házad felett, hogy átadjon egy üzenetet: kellemes, békés karácsonyt kívánok neked!

Karácsonykor a világ díszbe öltözik, a szívekbe szeretet költözik, legyen a te szíved is boldog és teli, míg a világ a karácsonyt ünnepli!

Küldök egy lángocskát szívem melegéből, elviszi egy angyal ki eljön az égből. Füledbe súgja mit szívemből kívánok, de leírom én is: szép és boldog karácsonyt!

Békességet, boldogságot, csengőszót és gyertyalángot, ajándékot,
szeretetet, s mindent, ami fontos neked. Békés, boldog karácsonyt kívánok tenéked!

Csillag száll az esti égen, utat mutat sötét éjben. A szeretet ma újra éled, halkan szól most minden ének. Körülölel, mint egy bársony, legyen boldog a karácsony!

Áldás szálljon házatokra, meghitt béke lengje be, boldogságnak légy forrása, szóljon erről szenteste!

Karácsonyi SMS üzenetek barátoknak

Karácsonykor az angyalok mind a földre szállnak, térjenek be hozzád, és maradjanak nálad

Hiába vannak a barátok távol, karácsonykor utolér a szeretet-zápor, ne hidd te sem, hogy nem gondoltam rád: kellemes ünnepet kíván egy barát!

A karácsony nem a vásár ünnepe, a lényeg az, hogy a szeretet lengje be, ha nincs csomag a fa alatt, én ugyan nem bánom, a legnagyobb ajándék, hogy te vagy a barátom!

Karácsonyi szeretetem hópihékkel száll, remélem, hogy téged boldogan talál! Ha hiányzik a szeretet, vagy melegségre vágysz, télen, nyáron, hóesésben, mindig megtalálsz!

Vicces karácsonyi SMS üzenetek

…ölelésből és mézből sohasem elég- gondolkozott micimackó. Karácsonykor pedig mindkettőből duplán jár. Boldog Karácsonyt!

Távolság már nincsen, új idők járnak, huncut kis angyalkák sms-ben szállnak.
Szeretetet visznek, sok szép üzenetet, boldog karácsonyt így kívánok nektek!

Elemes zseblámpát, világító matracot, bort, búzát, békességet, porszívót meg turmixgépet, tűlevelű lóherét és békés boldog szentestét!

Ez lenni kici kínai karaconyi szmsz. Lenni oco, nem drága, mégis mutatni, hogy van gondolasz Rád. Kivanni Neked jo ünnepek, meg kiccaladod récire boldogsag!

Három napja díszítek, csípje meg a kánya! Majdnem belefulladtam a csöpögő gyantába!
Nagyzolni akartam, de látom rosszul tettem, hogy luc helyett az idén mamutfenyőt vettem!

A beiglit told egy kicsit félre, olvasd el az sms-t végre, közben gondolj csupán a szépre! Ragyogjon Rád is a szeretet fénye, melegítsen és emeljen fel az égbe!

Irigykedve néz most a Húsvéti nyúl, mert a mai buliban a Jézuska az úr! Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, kívánunk boldog karácsonyt és új évet!

Karácsonyi üdvözletek, ha karácsonyi képeslaphoz már késő >>

Forrás: Anyanet.hu; Angyalka125; KözösGondolatok

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük