Karácsony Blog

Leiner Laura: Mindig karácsony

Mindig karácsony könyv leírás

Minden alkalomra nagyszerű ajándék egy könyv, karácsonyra is. A Mindig karácsony c. könyv Leiner Laura tollából egy valódi kis kincs a karácsonyi könyvek között. Csempészd be a karácsonyt a mindennapokba!

Mindig legyen karácsony!

Ezt talán sokan kívántuk, legalább egyszer az életben. És valóban, a karácsony a legvarázslatosabb ünnepek egyike. Tele van csodával, várakozással és szeretettel. Ki ne akarna belőle többet, mint 3 nap? Ezt a karácsonyi érzést csempészi életünkbe a Mindig karácsony c. könyv Leiner Laura tollából. És nem csak karácsonykor érdemes kézbe venni…

Mindig karácsony könyv a megszokott humorral

Aki szereti Leiner Laura könyveit nagyon jól fog szórakozni. Az írónő a tőle megszokott humorral és stílusban közelíti meg a témát, olvasói nem fognak csalódni ebben a művében sem.

Mindig karácsony könyv borító

Miről szól a történet?

Az emberek bevásárlóközpontokban tolonganak, szeretteikre gondolva próbálnak csodaszép meglepetést készíteni nekik.

Az utcák káprázatos fénybe burkolóznak. A karácsonyi forgatagban három lány egymás mögé kerül a mozgólépcsőn és 14.59-kor leáll a szerkezet egy prank videónak köszönhetően.

Anna, Luca és Bogi váratlan helyzetben találja magát. Látszólag semmi közük sincs egymáshoz, leszámítva, hogy mindegyikük feje tele karácsonyi zsongással és a mindennapok gondjaival. Sorsukat mégis ezer szál köti össze ezen a karácsonyon.

A váratlan események sodrásában mindhármuk életében változás következik be és ezt a karácsonyt egyikük sem fogja elfelejteni.

Kinek ajánljuk a Mindig karácsony könyvet?

Leiner Laura célközönsége leginkább a tizenéves, tinédzser korosztály, de könyvei nemcsak számukra szórakoztatóak és élvezhetőek. A Mindig karácsony könyvet mindenkinek ajánljuk, aki szeret könyvet olvasni, ajándékozni, vagy ajándékba adni. Karácsony környékén nagy jelentősége van az ilyenfajta ajándékoknak.

Egy online könyvesboltból pedig pillanatok alatt beszerezhető, ahol ezen kívül is rengeteg könyv várja az olvasni vágyókat.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük