Karácsony Blog

Miért vásárolj karácsonykor játék webáruházból?

Játékwebshop

Közeledik a karácsony és ilyenkor a szülők nagy része a gyerekeknek játékot ad ajándékba. Ezek beszerzése időigényes, ezért sokan keresik fel az internetes játék áruházakat, vagy más néven játék webáruházakat.

Hogyan válassz játék webáruházat, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés? Milyen szempontokat vegyél figyelembe?

  1. Érdemes magyar webáruházat választani, mert ezekben a magyar jótállási szabályok érvényesek. Egy külföldi, akár kínai webáruház lehet, hogy elsőre olcsónak tűnik, de ha ha hibás a termék, nehéz érvényesíteni a garanciális jogokat, és költségesebb is a visszaküldés. Az is előfordulhat, hogy az összeépítési, használati utasítás nem magyar nyelvű, és nem tudod a terméket megfelelően használni.
  2. Legyen szabályos ÁSZF és Adatkezelési szabályzat az oldalon, hiszen ezekből tudsz információt szerezni a forgalmazó cégről. Ezeket ne csak elfogadd, hanem nézz is bele. Az elállás feltételi könnyen megtalálhatóak legyenek, hiszen lehet, hogy szükséged lesz rá, ha vissza akarod cserélni a terméket.
  3. Többféle szállítási és fizetési mód legyen.Ha valamilyen termék irreálisan olcsó és csak előreutalással, vagy bankkártyával lehet fizetni, akkor gyanakodj, mert lehet, hogy csak a pénzedet akarják ellopni. Mi is támogatjuk a bankkártyás fizetést, mert biztonságos, de ne a cég weboldalán fizess, hanem csak akkor ha átirányít a pénzintézet oldalára. Bankkártya adatokat, csak itt adj meg, weboldalon sohasem.jatek-webaruhaz-szallitas
  4. Sokféle termék legyen kapható, hogy tudjál választani, de az talán egyértelmű. Legyen benne keresőmező, hogy megtaláld, amit szeretnél könnyen

Miért érdemes játék webshopban vásárolni? Milyen előnyei vannak az online vásárlásnak?

  1. Széles a választék, sok termék kapható. Könnyen beszerezhetőek az újdonságok, de akár olyan termék, ami máshol már nem kapható. Ha valami megtetszik, de csak egy messzi városban érhető el, akkor sincsen semmi gond, mert a futárcégek 1-2 nap alatt kihozzák a megadott címre. Ha nem akarod, hogy idő előtt meglássák az ajándékod akiknek szánod, akkor rendelheted csomagpontra is.
  2. Ha valami nem tetszik, legalább 14 napon belül visszaküldheted, így kockázatmentesen vásárolhatsz
  3. A webshopok üzemetetési költségei alacsonyabbak, mint a hagyományos áruházaké, ezért az árak gyakran kedvezőbbek
  4. Nem kell sorba állnod a tömegben és akár érintés mentesen is tudsz fizetni, vagy a megrendelt terméket átvenni.

A mesésajándékok játék webshop már közel 10 éve üzemel, de a cégnek 20 éves játékforgalmazási tapasztalata van. Sokféle termék kapható, újdonságok, kedvezményes játékok.

SŐT, a mesésajándékok webshopban értékhatártól függően TE is ajándékot kaphatsz! Nézz körül, és válassz kedvedre!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük