Karácsony Blog

Találd ki már most, hogy mivel leped meg karácsonykor a kisgyerekes rokonokat!

Karácsonyi ajándék

A felnőttek világában megosztó téma a Karácsony, hiszen vannak akik feltétel nélkül rajonganak érte, míg mások szükséges rosszként tartják számon. Ám azt nem felejthetjük el, hogy a gyermekek számára ez maga a varázslat, az igazi csodák ideje, amikor valóra válnak az álmok és minden egy pillanat meglepetéseket tartogat. Pontosan ezért annyira lényeges időben kitalálni, mivel is lehetne meglepni a kisgyerekes rokonokat!

Elsőre azt gondolná az ember, hogy egy gyerkőcnek könnyű vásárolni. Egészen addig, amíg meg nem látja a széles játék kínálatot az üzletekben és el nem bizonytalanodik afelől, hogy vajon melyik is lenne a megfelelő választás. Hiszen már egy újszülött számára is rengeteg ajándék lehetőség létezik, nem beszélve arról, hogy a választék a gyermek életkorával egyenes arányosságban szélesedik. Ehhez nyújtunk most némi kapaszkodót ebben a bejegyzésben.

Ajándék ötletek a legkisebbeknek

A kisebb gyerkőcök esetében különösen nem egyszerű a kérdés, hogy mit vásároljunk karácsonyra, hiszen ők még legfeljebb a karácsonyfa fényeit és a csillogó dekorációt csodálják. Így ilyen esetben főként praktikus dolgokat érdemes vásárolni, kiegészítve azokat például az ünnephez passzoló léggömbbel vagy egy puha textil labdával. Ez egy meleg rugdalózó, egy polár takaró vagy akár egy színes, minőségi ágyneműhuzat mellé tökéletes meglepetés, amely a szülők számára is hasznos.

Ajándék ötletek a nagyobb gyerkőcöknek

A nagyobb gyerekek esetében főleg az életkort kell figyelembe venni amikor ajándékot vásárolsz, bár tény, hogy nem árt az sem, ha ismered az érdeklődési körét is vagy azt, hogy mivel tölti szívesen az idejét. Egy kis felfedező számára például egy Bing Nyuszis vagy Jégvarázs memóriajáték vagy egy komplett játékgyűjtemény, amelyből akár a Mancs Őrjárat szereplői is visszaköszönhetnek ránk. Biztos lehetsz abban, hogy ezeket a színes, kalandos időtöltést ígérő játékokat izgatottan bontogatják majd a kicsik a fa alatt. Ráadásul számukra is kiegészítheted mindezeket egy kuckózós estét tökéletesen megalapozó polár takaróval, egy ágyneműhuzattal, amelyről a kedvenc mesefigurája köszön vissza vagy akár egy pizsamával, amely puhán öleli át a fáradt is testrészein a hűvös, téli estéken. Mindezek által például egy komplett esti programot rakhatsz össze számára, amikor odakinn repkednek a mínuszok, ő pedig a jó meleg takaró alatt, egy bögre kakaó társaságában memóriajátékozik odabenn.

Karácsonyi ajándékok

Érdemes mindig kérdezni

Fontos, hogy minden esetben érdemes kikérni előzetesen a szülők véleményét. Amennyiben nem ismered annyira a gyermeket, fontos, hogy egy kis útmutatást kapj az anyukától vagy apukától, hiszen lényeges, hogy olyan meglepetést válassz, amelynek tényleg örül a kicsi. Ha jól ismered a csemetét, akkor is érdemes néhány kérdést feltenni, ugyanis nem árt, ha nem olyan ajándékot választasz, amelyhez hasonló már van a repertoárban. Ráadásul az sem túl nagy poén, ha mindenkitől pizsamát kap a játék mellé. Vagyis minden esetben érdemes kikérni a szülő véleményét is. Sőt, ha van egy lista, amit előzetesen összeállított a család, mindenképpen az alapján válassz megfelelő ajándékot!

Mindent egy helyről

A karácsonyi felfordulásban nem árt, ha mindent egy helyről szerzünk be, így nem kell külön megvenni például a ruhaneműt és a játékokat. Még jobb, ha minderre online shopon keresztül van lehetőség, hiszen így még a tömeget is el lehet kerülni és parkolóhelyet sem kell keresni. A Lyamar webáruházban minden hasznos holmit és kreatív játékot meg tudsz egyszerre rendelni, ráadásul a Karácsony fül alatt számos ajándék ötletet is találhatsz. Ezzel pedig máris nagy lépést tettél annak irányába, hogy egy boldoggá, nyugodttá és izgalmassá varázsold az ünnepeket kicsik és nagyon számára egyaránt.

X

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük