Karácsony Blog

Karácsonyi ének – Geronimo Stilton

Geronimo Stilton - Karácsonyi ének

Minden alkalomra nagyszerű ajándék egy könyv, ilyen pl: a Geronimo Stilton – Karácsonyi ének, amely illatos, forgatható, tele van jobbnál jobb képekkel és szebbnél szebb illusztrációkkal. Szuper karácsonyi ajándék gyerekeknek.

Olvasni jó akár a Karácsonyi ének könyvet is

Olvasni jó. Olvasással kitárul a világ és olyan utazás részesei lehetünk, amely által minden álmunk teljesül.

Az a gyerek, aki olvas, akinek olvasnak, gondolkozó felnőtt lesz. A karácsonyfa alól sem hiányozhat, mert könyvet adni és kapni is öröm.

Ne feledkezzünk meg arról, milyen csodás érzés bontogatni az ajándékot és a díszes csomagolás alatt könyvet találni. Könyvet, amely szórakoztat, elvarázsol és nem utolsó sorban tanít, fejleszt.

Miről szól a Karácsonyi ének?

A Karácsonyi ének az emberi szívről szól. Arról a szívről, amely egy élet során sokszor megsérül, repedezik. Megél jobb, rosszabb napokat, melyek elmúltával megkeményedhet.

Geronimo Stilton stílusában megismerkedhetünk a haragos, szőrösszívű Ebenezer Scrooge-zsal, akinek semmi nem számít, csak a pénz. Gyűlöli a fényt, az ünnepeket, de karácsony estéjén különös dolog történik vele.

Meglátogatja három szellem, és ettől a pillanattól kezdve megváltozik az élete. Az egyik legszebb történet, amely bebizonyítja, hogy nincs fontosabb dolog a világon a szeretetnél.

Kinek ajánljuk a Karácsonyi ének könyvet?

Mindenkinek ajánljuk a karácsonyi ének könyvet, aki szeret könyvet adni és kapni egyaránt. Karácsony környékén nagy jelentősége van az ilyenfajta ajándékoknak.

Az online könyvesboltban pedig rengeteg könyv várja az olvasni vágyókat.

Nézd meg ezeket a karácsonyi recepteket és cikkeket is!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük