Karácsony Blog

Karácsonyi ének – Geronimo Stilton

Geronimo Stilton - Karácsonyi ének

Minden alkalomra nagyszerű ajándék egy könyv, ilyen pl: a Geronimo Stilton – Karácsonyi ének, amely illatos, forgatható, tele van jobbnál jobb képekkel és szebbnél szebb illusztrációkkal. Szuper karácsonyi ajándék gyerekeknek.

Olvasni jó akár a Karácsonyi ének könyvet is

Olvasni jó. Olvasással kitárul a világ és olyan utazás részesei lehetünk, amely által minden álmunk teljesül.

Az a gyerek, aki olvas, akinek olvasnak, gondolkozó felnőtt lesz. A karácsonyfa alól sem hiányozhat, mert könyvet adni és kapni is öröm.

Ne feledkezzünk meg arról, milyen csodás érzés bontogatni az ajándékot és a díszes csomagolás alatt könyvet találni. Könyvet, amely szórakoztat, elvarázsol és nem utolsó sorban tanít, fejleszt.

Miről szól a Karácsonyi ének?

A Karácsonyi ének az emberi szívről szól. Arról a szívről, amely egy élet során sokszor megsérül, repedezik. Megél jobb, rosszabb napokat, melyek elmúltával megkeményedhet.

Geronimo Stilton stílusában megismerkedhetünk a haragos, szőrösszívű Ebenezer Scrooge-zsal, akinek semmi nem számít, csak a pénz. Gyűlöli a fényt, az ünnepeket, de karácsony estéjén különös dolog történik vele.

Meglátogatja három szellem, és ettől a pillanattól kezdve megváltozik az élete. Az egyik legszebb történet, amely bebizonyítja, hogy nincs fontosabb dolog a világon a szeretetnél.

Kinek ajánljuk a Karácsonyi ének könyvet?

Mindenkinek ajánljuk a karácsonyi ének könyvet, aki szeret könyvet adni és kapni egyaránt. Karácsony környékén nagy jelentősége van az ilyenfajta ajándékoknak.

Az online könyvesboltban pedig rengeteg könyv várja az olvasni vágyókat.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük