Karácsony Blog

Advent

Adventi koszorú

Piros adventi koszorú

Az adventi koszorú készítése egészen újkeletű szokás, de gyorsan közkedvelt lett az egész világon. Mióta készítjük és mit jelentenek az egyes gyertyák? Adventi koszorú története, adventi koszorú házilag.

Advent 2030

Gyertya a kézben

Advent a karácsonyt megelőző és előkészítő, négyhetes várakozási időszak. Karácsony előtti 4. vasárnapon kezdődik és karácsony napjáig tart. Minek a kezdete advent, és mikor lesz advent 2030-ban? Olvass tovább!

Advent 2029

Karácsonyi városkép

Advent a karácsonyt megelőző és előkészítő, négyhetes várakozási időszak. Karácsony előtti 4. vasárnapon kezdődik és karácsony napjáig tart. Minek a kezdete advent, és mikor lesz advent 2029-ben? Olvass tovább!

Advent 2028

Karácsonyi bagoly

Advent a karácsonyt megelőző és előkészítő, négyhetes várakozási időszak. Karácsony előtti 4. vasárnapon kezdődik és karácsony napjáig tart. Minek a kezdete advent, és mikor lesz advent 2028-ban? Olvass tovább!

Advent 2027

Adventi koszorú gömbökből

Advent a karácsonyt megelőző és előkészítő, négyhetes várakozási időszak. Karácsony előtti 4. vasárnapon kezdődik és karácsony napjáig tart. Minek a kezdete advent, és mikor lesz advent 2027-ben? Olvass tovább!